Ponúkame aj náhradné diely a príslušenstvo
Doprava ZDARMA od 100 € na vybrané produkty
Kvasinky na kvasenie muštu a rmutu, použitý druh kvasiniek Saccharomyces cerevisiae, ktorý je z ekolologického prostredia.
Návod:
10 g kvasiniek rozpustíte v 1 dcl zmesi muštu a vody (pomer 1/3 : 2/3) o teplote 35 - 40°C. Zmes za občasného premiešania necháte stáť 20 minút a následne vlejete do muštu, rmutu.
Dávkovanie:
10 g kvasiniek je určených na 50 L muštu, rmutu.
Vlastnosti:
- kvasná teplota 12 - 34°C
- účinnosť do 13,5 obj. % alkoholu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Preparáty na ošetrenie vína |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
Hmotnosť: | 10 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.